21 April 2018
Velkommen til Lægehuset Hedehusene

Nyheder & Alm.information

 


 

 

Velkommen til vores praksis.

 

Dette er en kompagniskabs praksis, dvs du er tilmeldt begge de læger, der ejer klinikken. Vi anbefaler derfor at du i starten fortrinsvis bestiller konsultationer hos de faste læger, så du får lært os at kende.

Vi er samtidig en uddannelsespraksis, og har siden 2003 deltaget i videreuddannnelsen af andre læger. Vi er godkendt til at have op til 2 uddannelseslæger tilknyttet ad gangen.

Vi har både mænd og kvinder ansat. Det betyder at vi ikke kan leve op til forventninger om at få konsultation hos en læge af eget køn. Det må man acceptere som patient her i klinikken.

 

Du er meget velkommen til at benytte os begge eller alle de 4 læger, som er i klinikken hver dag. Men hvis du ønsker at have en fast læge, må du vælge én af os, som du så primært bruger.

Så skulle "din" læge være væk den pgl. dag, må du acceptere at skulle ind til en af de andre læger i klinikken.

Bliver du forhindret i at komme til en tid her i klinikken, skal du melde afbud. Hvis du gentagene gange udebliver, vil du blive bedt om at skifte læge.

Se lidt på hjemmesiden,herunder praktisk information som du finder lige neden for denne tekst. Du kan finde de fleste oplysninger om hvordan vores praksis fungerer, herunder telefontider og hvordan du kan kontakte os elektronisk.

 

Under Nyheder skriver vi alle nye oplysninger, som vi modtager, herunder ændringer i fx. vaccinationsprogrammer, vores ferieplan osv. Siden opdateres løbende.Nederst på denne side findes forskellige oplysninger, klik på linierne og se teksten.

Endnu engang velkommen hertil

 

Med venlig hilsen

 

Anne-Mette Norgreen & Mette Holm Andersen

 

Sep.2016: Genbestilling af medicin og svar på prøver
Vi vil gerne forbedre kvaliteten mht. medicinfornyelser. Derfor vil vi fremadrettet primært fornye fast medicin ved årskontrollerne, hvor der bliver lavet recepter til næste kontrol. Dermed sikrer vi at alle kommer til de kontroller der hører til de enkelte sygdomme og at alle får optimal behandling
Ligeledes vil vl forbedre procedurerne for svar på prøver- Når en prøve bestilles aftales det defor samtidigt hvordan der skal gives svar- om det er pr.mail, pr.telefon eller ved en konsultation. Dette gælder blodprøver, podninger, smear og fx.svar på røntgenundersøgelser- 

 

Akut telefon 26124216

 

Akut telefonen er, som navnet antyder, beregnet til akut og alvorlig sygdom, hvor man har brug for at komme akut i kontakt med klinikken, og hvor man ikke kan komme igennem på hovednummeret.

Skulle Du ringe på vores akutte telefon vedr. andet end akut opstået sygdom, vil Du blive bedt om at ringe på vores hovednummer.....
Al henvendelse vedr.almindelige recepter, henvisninger, svar på blodprøver, almindelig tidsgivning osv skal ikke foregå via den akutte telefon.
Da vi skal besvare Dit opkald sideløbende med, at vi ser andre patienter, beder vi om hensyn til dette og til at samtalerne holdes meget korte.
Du er også velkommen til at bruge akut telefonen hvis du skal melde afbud til en tid.


 

Tider hos de faste læger

Vi hører af og til den kritik, at det ikke er til at få en tid hos de faste læger.
På landsplan søges der lægehjælp i et støt stigende omfang-og antallet af læger falder- så det vil gøre det mere og mere svært at få en tid hos den faste læge- hvis det skal være lige nu og her.

Vestegnen er ikke populær at nedsætte sig i-og der lukker klinikker på stribe.

Vi har lige som en stor gruppe af vores kollegaer valgt at have yngre læger ansat i vores klinikker- dermed sikres nok lægetimer til det stigende behov-samt at det bliver muligt at tilbyde tider samme dag. Andre klinikker har 3-4 ugers ventetid.

Hvis du VIL ind til Anne-Mette og Mette-kan det sagtens lades sig gøre- men måske ikke samme dag.

På vores hjemme side er mindre del af ugens tider synlige til bookning-resten besættes via telefonisk henvendelse.

Vi har hver eneste dag ca 20 akutte tider, der besættes samme dag. De pgl tider er både hos de faste læger samt hos vores uddannelseslæger og sygeplejersken.