22 Juli 2018
Velkommen til Lægehuset Hedehusene

Praktisk information om klinikken

 
Velkommen til Lægehuset Hedehusene

 

Oplysninger til nye patienter: 

 

 

Dette er en kompagniskabs praksis, dvs du er tilmeldt de læger, der ejer klinikken. Vi anbefaler derfor at du i starten fortrinsvis bestiller konsultationer hos de faste læger, så du får lært os at kende.

Vi er samtidig en uddannelsespraksis, og har siden 2003 deltaget i videreuddannelsen af andre læger. Vi er godkendt til at have op til 2 uddannelseslæger tilknyttet ad gangen.

 

Du er meget velkommen til at benytte os begge eller alle de 4-5 læger, som er i klinikken hver dag. Men hvis du ønsker at have en fast læge, må du vælge dén af os, som du så primært bruger.

Så skulle "din" læge være væk den pgl. dag, må du acceptere at skulle ind til en af de andre læger i klinikken.

 

Tidsbestilling

Akut sygdom: ring imellem 8-9 og tal med os

Ikke akut sygdom/ Rutine kontroller: kan bestilles bla. her på denne side under punktet Kontakt klinikken

 

Afbud

Bliver du forhindret i at komme til en tid her i klinikken, skal du melde afbud. Hvis du gentagne gange udebliver, vil du blive bedt om at skifte læge.

Vi gør alt hvad vi kan for at overholde vores aftaletider, hvorfor vi også forventer, at du møder op til den aftalte tid. Hvis du kommer for sent kan du som udgangspunkt ikke forvente at blive set, men vil blive tilbudt en ny tid.

 

Receptfornyelser

Al fast medicin fornyes til et år ad gangen, når man er til sin årskontrol. Dermed sikres bedst mulig behandling

 

Fornyelse af anden medicin foregår nemt via vores hjemmeside, men ønsker du at gøre det pr telefon, skal du ringe efter kl 9.

 

Beroligende medicin, stærk smertestillende medicin og sovemedicin har vores personale ikke tilladelse til at udskrive og det kan kun udskrives ved konsultation med en læge. Dette gælder også fornyelser. Vores fokus er på udtrapning.

 

 

 

Svar på prøver

Svar på blodprøver, røntgensvar, celleprøver osv, Det aftales når prøven bestilles, hvorledes der skal gives svar. Om det er pr.mail, pr.telefon eller ved en konsultation.

 

Henvisninger

Laves efter lægelig vurdering og kræver personligt fremmøde.

 

 

 

Husk altid dit sundhedskort ved kontakt til klinikken

 

 

Lægerne Mette Holm Andersen & Anne-Mette Norgreen