VELKOMMEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til vores praksis.

Dette er en kompagniskabs praksis, dvs du er tilmeldt de 3 læger, der ejer klinikken. Vi anbefaler derfor at du i starten fortrinsvis bestiller konsultationer hos de faste læger, så du får lært os at kende.

Vi er samtidig en uddannelsespraksis, og har siden 2003 deltaget i videreuddannnelsen af andre læger. Vi er godkendt til at have op til 2 uddannelseslæger tilknyttet ad gangen.

Vi har både mænd og kvinder ansat. Det betyder at vi ikke kan leve op til forventninger om at få konsultation hos en læge af eget køn. Det må man acceptere som patient her i klinikken.

 

Du er meget velkommen til at benytte os begge eller alle de 4 læger, som er i klinikken hver dag. Men hvis du ønsker at have en fast læge, må du vælge én af os, som du så primært bruger.

Så skulle "din" læge være væk den pgl. dag, må du acceptere at skulle ind til en af de andre læger i klinikken.

Bliver du forhindret i at komme til en tid her i klinikken, skal du melde afbud. Hvis du gentagene gange udebliver, vil du blive bedt om at skifte læge.

Se lidt på hjemmesiden,herunder praktisk information som du finder lige neden for denne tekst. Du kan finde de fleste oplysninger om hvordan vores praksis fungerer, herunder telefontider og hvordan du kan kontakte os elektronisk.

 

Under Klinik Information skriver vi alle nye oplysninger, som vi modtager, herunder ændringer i fx. vaccinationsprogrammer, vores ferieplan osv. Siden opdateres løbende.Nederst på denne side findes forskellige oplysninger, klik på linierne og se teksten.

Endnu engang velkommen hertil

 

Med venlig hilsen

 

Anne-Mette Norgreen, Mette Holm Andersen, Helene Rostad Pedersen