KRÆFT


Hvis du er blevet ramt af kræft, skal du igennem et længere forløb på sygehuset med evt. operation, og efterbehandlinger. I dette forløb kan det være svært at finde rundt i alle aftaler, og overskue hvad det er der sker.
I dette forløb vil vi gerne hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Begge kllinikkens faste læger har arbejdet på kræftafdelinger, og er vant til at behandle de forskellige gener, der kan opstå i et forløb med kræft. Ligeledes er vi begge special uddannet mht de psykologiske reaktioner, der opstår i forbindelse med svær sygdom, både hos den er der syg og hos de pårørende.

Sygesikringen giver mulighed for psykolog hjælp både til den syge og de pårørende, ligesom fx. kræftens bekæmpelse yder hjælp. Du kan finde mange nyttige oplysninger på Kræftens bekæmpelses hjemmeside, se nedenstående link, samt på deres telefon linie: kræftlinien 80 30 10 30

Skulle din kræftsygdom vise sig at være så fremskreden at du ikke kan overleve, vil vi gøre hvad vi kan for at hjælple dig og din familie igennem forløbet. Vi arbejder tæt sammen med hjemmeplejen her i kommunen, med Hospice og smerteklinikken.


 AN,aug 08
 

Kræftens bekæmpelse

 

 

Tilbage til oversigten